April 16, 2017

I ♡ Makeup Death by chocolate eyeshadow palette





I ♡ Makeup Death by chocolate eyeshadow palette (find it here)  //  thanks to MakeUp Revolution Srbija


Facebook  Instagram  Tumblr  Twitter  Lookbook  Bloglovin'  Snapchat


Moj omiljeni dezert je kremasta, ukusna čokoladna torta koju sam prvi put probala u Vapiano restoranu pod nazivom Death by chocolate (Smrt čokoladom), i sećam se da sam jedno vreme stalno tamo svraćala upravo da bih uživala u jednom parčetu. Verovatno sam najveća čokoholičarka koju ćete ikada upoznati, i kada sam čula za brend I ♡ Makeup i njihovu Death by chocolate paletu senki, nisam dvaput razmišljala pre nego što sam je poručila preko stranice MakeUp Revolution Srbija, koja je trenutno jedini dobavljač njihove kozmetike za Srbiju. Prispela mi je poštom u četvrtak ujutru i istog trenutka sam morala da je isprobam - a sada sa vama delim svoje utiske. 
Kvalitetno plastično pakovanje sa velikim ogledalom sadrži šesnaest senki, šest mat i deset svetlucavih, kao i sunđerasti aplikator za njihovo nanošenje. Pakovanje je dizajnirano tako da podseća na tablu crne čokolade koja se postepeno topi, a i same senke imaju blagi miris čokolade. Mene lično taj miris podseća na I ♡ Milka praline sa punjenjem od mlečnog krema, tako da sam sigurna da će se svaki čokoholičar poput mene zaljubiti u ovu paletu već na prvi pogled.
Senke su divne, puteraste konzistencije, aplikator ih lepo kupi i nanosi, i kao što možete da vidite na mojoj ruci uslikane na dnevnom svetlu, izvrsne su pigmentacije, izuzev prve (mat nijansa White Light) i poslednje senke (svetlucava nijansa Bring down angels koja se praktično i ne vidi) koje su znatno slabije pigmentisane tako da će mi poslužiti ili kao baze ili kao hajlajteri neposredno ispod obrva. Izvrsno se nanose, lepo stapaju, i s obzirom na to da se boje savršeno nadopunjuju već mogu da predvidim da ću ovu paletu često koristiti i dobijati nove ideje svaki put kad posegnem za njom.
Moje oduševljenje ovom paletom je neosporno, a kako vama izgleda? Toplo preporučujem da zapratite stranicu MakeUp Revolution Srbija i pogledate koje sve proizvode nude, vrlo su ljubazni i bez odugovlačenja šalju poručene proizvode koji su pažljivo upakovani, i samim tim stižu bez oštećenja. 


My favourite dessert is the creamy, indulgent chocolate cake which I first tasted in a Vapiano restaurant, named Death by chocolate, and I remember going there all the time just to devour a slice of it. I am probably the greatest chocoholic you will ever meet, and when I heard of the I ♡ Makeup brand and their Death by chocolate eyeshadow palette, I didn't think twice before buying it via MakeUp Revolution Srbija, the Facebook page which is currently the only supplier of this brand in Serbia. It was delivered to me on Thursday morning and I had to try it out at once - and now I'm sharing my impressions with you. 
The packing is made of high-quality plastic and it contains a big mirror, sixteen eyeshadows - six matte and ten shimmery, as well as a spongy applicator to use them with. The packing is designed to look like a gradually melting dark chocolate bar, and even the eyeshadows themselves smell faintly like chocolate. If I can say so myself, the scent resembles I ♡ Milka pralines with milk cream filling, and therefore I'm sure that any chocoholic like myself would fall in love with this palette at first sight.
The eyeshadows have a wonderful, buttery consistency, they are easily picked up and applied by the spongy applicator, and as you can see on my arm photographed in broad daylight, they are very well pigmented, counting out the first (matte shade White Light) and the last eyeshadow (shimmery shade Bring down angels which practically cannot be seen) which are noticeably less pigmented, so they'll be of use as either bases or highlighters just underneath the eyebrows. They are wonderfully applied, blend in quite nicely, and considering that the colors are complementary I can already see that I'm going to use this palette quite often and get fresh ideas each time I reach out for it.
One can't possibly deny my absolute delight with this palette, what does it look like to you? I warmly recommend you to visit the official I ♡ Makeup website and see what other products they have to offer, I guarantee that it's worth every penny!




75 comments:

  1. Jaoo divan post draga Jelena.. ^_^ Ja trenutno koristim NIX-ovu paletu, ali mi se ne dopada kod nje jer nije postojana... ^_^ Mozes li mi reci kakva je postojanost ove palete? Da li tokom citavog dana stoji ili se vremenom sama obrise nekako? ^_^

    Novi post na mom blogu - https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno da mogu! Ako mene pitaš, ove senke su prilično postojane, nisam primetila da se skidaju ili razmazuju. :)

      Delete
    2. Hvala ti ^_^ razmislicu da ih narucim ovih dana ako stignem ^_^

      Novi post na mom blogu https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/ <3

      Delete
    3. Važi, i javi mi jesi si zadovoljna ako uzmeš. :D

      Delete
  2. Paleta zgleda predivno! Ja najviše volim ovakve nijanse. *_*

    Kathy's delight / Instagram

    ReplyDelete
  3. Bas simpaticno izgleda :) Vec sam probala makeup revolution senke i prezadovoljna sam :) Odlicne slike i odlican post kao i uvek :)#Samokazem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Mene je dizajn pakovanja oduševio skoro koliko i same senke! :)

      Delete
  4. Izvanredan post,svaka cast!Samo Vas moram ispraviti,smminku ovog brenda mozete naci i na stranici Makeup Revolution kozmetika Srbija i to po povoljnijim cenama ;-) .

    ReplyDelete
  5. Love all the collors, so pretty!
    https://dailyvlife.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  6. I've got this palette too and the colours are so pretty, I've also got the pink version :)

    Rosy | Sparkles of Light Blog
    My Instagram | Instagram

    ReplyDelete
    Replies
    1. I wonder what kind of eyeshadows are in the pink palette. :)

      Delete
  7. That palette and brushes are stunning.

    Bernie, xx
    The Style Fanatic

    ReplyDelete
  8. This makeup seems great !

    http://clothespaper.com

    ReplyDelete
  9. u svojoj kolekciji imam 4 i heart chocolate palete, nazalost ovu nemam, al nadam se da cu kupiti i nju, slazem se u potpunosti s napisanim, pigmentacija je odlicna i ja sam zaista zadvoljna s njima, plus ambalaza je totalno primamljiva

    MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
  10. Omg, i love the packing! So cute <3
    Xoxo,
    Gabs | likegabs.blogspot.com ❥

    ReplyDelete
  11. Paleta je savršenstvo, već dugo je merkam, moraću da je kupim, nijanse mi baš odgovaraju :)
    Slike su ti prelepe ♥
    https://tinabeautyfashion.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Potrudila sam se da se svaka senka vidi najbolje moguće, žao mi je što to nije slučaj sa prvom i poslednjom, ali čak se ni na očima ne vide. :(

      Delete
  12. Woow ! I love this post *_* Amazing palette *_*

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  13. Odlicna paleta. Imala sam priliku da je isprobam i dijelim tvoje odusevljenje. Takodje, slike su jako dobre. :)

    jaatotako.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. To verovatno govori u prilog njenom kvalitetu. Hvala. :)

      Delete
  14. Strasznie bym chciała taką paletkę! :)
    P.S. Obserwuje:)
    https://devildisorders.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Will love to try it!!

    www.lacaleya.com

    ReplyDelete
  16. A beautiful palette, exceptional nuance and packaging super glam! *_*
    Kiss
    Luna
    http://www.fashionsnobber.com

    ReplyDelete
  17. this palette looks great and very versatile :D
    i'm thinking about buying it, haha
    http://diannetho.es/magnolias-in-cologne/

    ReplyDelete
    Replies
    1. If you ask me, you definitely should. So many possibilities! :D

      Delete
  18. I want this palette so much !!

    http://quase-italiana.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  19. Ovaj post mi se jako dopada, kao i ceo tvoj blog.Obozavam ga i pratim ga redovno!♥
    Pogledaj moj novi post ako zelis:
    majalivinglife

    ReplyDelete
  20. What a lovely palette. Beautiful colours! :)

    i'm following. Would you like to follow back?
    experienciaseconstatacoes.blogspot.pt

    ReplyDelete
  21. Amazing review darling! You've putted so much effort into it, and the swatches look so good! I mean it, people underestimate a meaning of a good eyeshadow swatch! I adore that palette I have few more from the collection, have tried any other ones?
    Kinga xx
    http://rockthisrunway.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much, dear! I really tried my best to show every shade, but sadly the first and the last one are not visible even when I put them on my eyes, little less on my arm for the swatch. :( Sadly this is the first, and for now the only product from this brand that I have, but I hope to try something else in the near future! :D

      Delete
  22. Love the post, the eyeshadows looks amazing!!! Great colors!

    Kisses,
    http://mimiswardrobe.blogs.sapo.pt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! And yes, they are, I'm really happy with this palette. :D

      Delete
  23. Jako lepo izgleda!! Podseća na chocolate boby brown paletu! Dopada mi se sto konačno nešto može i u Srbiji da se kupi ja sam do sada sve sto sam od šminke uzimala preko interneta i plaćala užasno veliki siping! Bas mi je drago da ti se dopada i jedva čekam da nam pokažeš neki zanimljivi make up sa njom!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, troškovi dostave mogu biti dosta veliki sami po sebi, još što se šminka gotovo po pravilu carini iznos ispadne još veći. :( Hvala! Nadam se da ću objaviti nešto na tu temu na blogu. :D

      Delete
  24. Do they smell as good as the Too Faced ones? :)

    Angelie // Manicure Mondays: Caronia Pussy Red

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm afraid I can't tell you that because I've never used anything by Too Faced, but these smell like chocolate pralines and I enjoy that scent. :D

      Delete
  25. Love your post!! Great content
    http://starlingdays.blogspot.com/2017/04/happy-easter-in-usa.html
    https://www.instagram.com/mira_shpak

    ReplyDelete
  26. Omg this palette looks amazing!

    http://cheremimi.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  27. Aww this is a yummy palette, honestly, love all the dark colours here.

    www.busyandfab.com

    ReplyDelete
  28. Post je odličan, uživala sam :)
    Zapratila sam vas, ako želite zapratite i vi mene.
    http://fashiontrendsfashionblog.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Važi, ali zaista nema potrebe da mi persiraš, vršnjakinje smo. :*

      Delete
  29. Obožavam ovu paleticu. Izgleda jaaako moćno i privlačno. Divan post, draga.

    Moj mali kutak

    ReplyDelete
  30. Ja volim njihovu sminku pogotovo pakovanja a i za cenu su jako kvalitetni :)
    www.ivanasworld.com

    ReplyDelete
  31. Strava je paleta i mnogo je zanimljivo pakovanje :D Najvise mi se svidja ona nijansa "Lick me" mada se na ruci ne vidi bas.

    www.infashionchains.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ona je još i vidljiva kakve su prva i poslednja, ali kad je stavim na oči kao da ništa nisam uradila, i ona je jako bleda. :(

      Delete